Hvad er et stempel i Minecraft PE?
Hvad er et stempel i Minecraft PE?

Video: Hvad er et stempel i Minecraft PE?

Video: Hvad er et stempel i Minecraft PE?
Video: HOW TO REMOVE THE BETA TEXT STAMP IN MINECRAFT POCKET EDITION 2024, Kan
Anonim

✔? Stempler er to nye blokke, som er tilføjet i 0.15 -versionen af Minecraft Pocket Edition . EN stempel er en type redstone -blok, der kan bruges topush -blokke (eller træk, hvis du bruger en sticky stempel ) en gang udløst af et rødstenssignal.

Er der også klæbrige stempler i Minecraft PE?

Stempler og Sticky stempler (en variant af Stempler ) er begge Redstone-relaterede blokke, der er i stand til at skubbe andre blokke, når de modtager et Redstone-signal. De blev tilføjet i Update 0.15.0.

Yderligere, hvordan bruger du stempler i Minecraft? Enkleste 1 × 2 stempel dør [rediger] Bruger 2 stempler for at trække henholdsvis toppen og bunden af døren ud. Sæt en rødstens fakkel, der driver hver stempel og tilslut dem begge som invertere. Sæt en håndtag på en blok med ledning på, byg en væg på forsiden, og det er gjort!

Efterfølgende kan man også spørge, hvad er et stempel i Minecraft?

Stempler skubbe blokke, op til tolv af dem i træk, når der gives et rødstenssignal. Den klæbrige stempel , som er lavet med en slimkugle, kan skubbe blokke ligesom en stempel kan - men når strømmen er slukket, vil hovedet trække alle blokke, som det berører, tilbage med det.

Hvilke blokke kan stempler ikke bevæge sig?

Obsidian, grundfjeld, fliseenheder og udvidet stempler ikke kan trækkes, ligesom de ikke kan skubbes. Det er muligt for blok fast på en klæbrig stempel at blive skubbet til side af en anden stempel , og klistret stempler ikke beskytte sand og grus mod tyngdekraften.

Anbefalede: