Virker analyser i sport?
Virker analyser i sport?

Video: Virker analyser i sport?

Video: Virker analyser i sport?
Video: Гениально! Без Мяса! 3 Лучших Ужина в Одной сковороде / как похудеть мария мироневич 2024, Kan
Anonim

Sportsanalyse er en samling af relevante, historiske statistikker, der, når de anvendes korrekt, kan give et hold eller individ en konkurrencefordel. På marken analyser omhandler forbedring af holds og spilleres præstationer på banen. Den graver dybt ned i aspekter som spiltaktik og spillerkondition.

For at holde dette i betragtning, hvordan bruges analyser i sport?

Analytics har mange on-field applikationer i en sport miljø, herunder styring af både individuelle og gruppepræstationer. Det kan trænere brug data for at optimere træningsprogrammer for deres spillere og udvikle ernæringsplaner for at maksimere konditionen. Analytics er også almindeligt Brugt i udviklingen af taktik og teamstrategier.

Hvilke gymnasier tilbyder desuden sportsanalyse? Andre skoler med lignende koncentrationer på kandidatniveau inden for sportsanalyse inkluderer Temple Universitet , Columbia University i New York , det Universitet fra New Haven og Indiana Universitet -Purdue Universitet Indianapolis, blandt andre.

Også at vide er, hvor meget tjener sportsanalyse?

Sportsanalyse Karriere Ifølge data fra ZipRecruiter er den nationale gennemsnitsløn for job i sportsanalyse er cirka 93.092 USD om året; dette antal kan imidlertid variere baseret på en række faktorer, såsom placering, uddannelsesniveau og erfaring.

Hvor meget tjener sportsstatistikere?

Sportsstatistiker Løn Den gennemsnitlige årsløn for statistikere var $ 80, 500 om året i 2016, ifølge United States Bureau of Labor Statistikker . Der er mange faktorer, der vil bestemme lønnen.

Anbefalede: