Hvad er en nem definition i parlamentet?
Hvad er en nem definition i parlamentet?

Video: Hvad er en nem definition i parlamentet?

Video: Hvad er en nem definition i parlamentet?
Video: Så meget bestemmer parlamentet over dig 2024, Kan
Anonim

parlament . Den mest almindelige parlamentets betydning refererer til et lands lovgivende (lovgivende) organ. Englands parlament er meget berømt. Ordet kommer delvist fra det franske verbum parler, hvilket betyder at tale, hvilket giver mening, da denne gruppe mennesker samles for at tale om love og spørgsmål.

Under hensyntagen til dette, hvad er parlamentets barnedefinition?

Parlament er den lovgivende forsamling, eller lovgivende gruppe, i regeringen i Det Forenede Kongerige (Storbritannien). Regeringslederen, kaldet premierministeren, er altid medlem af Parlament . Dette gør Storbritannien anderledes end USA, som holder Kongressen og præsidenten i separate regeringsgrene.

Hvad er derudover et eksempel på parlamentet? navneord. Parlament er et lovgivende organ. An eksempel på parlamentet er House of Commons og House of Lords i Storbritannien. Din ordbogs definition og brug eksempel.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er parlamentet?

I moderne politik og historie, a parlament er et lovgivende regeringsorgan. Generelt en moderne parlament har tre funktioner: at repræsentere vælgerne, lave love og føre tilsyn med regeringen via høringer og forespørgsler.

Hvad er det modsatte af Folketinget?

Ordet parlament beskriver typisk en lovgivende forsamling. Der er ingen kategoriske antonymer for dette ord.

Anbefalede: