Hvad bruges DRG -koder til?
Hvad bruges DRG -koder til?

Video: Hvad bruges DRG -koder til?

Video: Hvad bruges DRG -koder til?
Video: Hvad skal man forberede sig på, og hvad venter alle i det nye 2022. Horoskop for 2022 for hvert 2024, Kan
Anonim

DRG -koder (Diagnoserelateret gruppe) Diagnoserelateret gruppe ( DRG ) er et system til at klassificere hospitalssager i en af cirka 500 grupper, også omtalt som DRG'er , forventes at have lignende hospitalsressourcer brug . De har været Brugt i USA siden 1983.

Med hensyn til dette, hvad er DRG'er i kodning?

Diagnoserelateret gruppe ( DRG ) er et system til at klassificere hospitalssager i en af oprindeligt 467 grupper, med den sidste gruppe ( kodet som 470 til og med v24, 999 derefter) er "Ugruppérbar". Systemet omtales også som "den DRG'er ", og dens hensigt var at identificere de "produkter", som et hospital leverer.

Ligeledes bruges DRG-koder til ambulant? Ambulerende betalingsklassifikationer (APC'er) er et klassificeringssystem for ambulant tjenester. APC'er ligner DRG'er . Den oprindelige variabel Brugt i klassificeringsprocessen er diagnosen for DRG'er og proceduren for APC'er. Kun en DRG tildeles pr. indlæggelse, mens APC'er tildeler en eller flere APC'er pr. besøg.

Også spurgt, hvad bruges DRG'er til?

En diagnoserelateret gruppe ( DRG ) er et patientklassifikationssystem, der standardiserer fremtidig betaling til hospitaler og tilskynder til initiativer til inddæmning af omkostninger. Generelt er a DRG betaling dækker alle gebyrer forbundet med et døgnophold fra indlæggelsestidspunktet til udskrivelsen.

Hvordan bestemmes DRG?

En MS- DRG er fast besluttet ved hoveddiagnosen, hovedproceduren, hvis nogen, og visse sekundære diagnoser identificeret af CMS som følgesygdomme og komplikationer (CC'er) og større følgesygdomme og komplikationer (MCC'er). Hvert år tildeler CMS en "relativ vægt" til hver DRG.

Anbefalede: