Har Delta førsteklasses senge?
Har Delta førsteklasses senge?

Video: Har Delta førsteklasses senge?

Video: Har Delta førsteklasses senge?
Video: Вздулся аккумулятор 2024, Kan
Anonim

Du vil nyde en 180-graders flad- seng sæde, en dedikeret stewardesse og et udvalg af særlige faciliteter, der gør din rejse behagelig.

På samme måde kan du spørge, er Delta en det samme som første klasse?

Delta One er en international virksomhed klasse produkt tilgængeligt på alle internationale langdistanceflyvninger samt transkontinentale flyvninger mellem New York (JFK) og Los Angeles (LAX) eller San Francisco (SFO). Begrebet Delta første klasse ” bruges stadig til at beskrive premium-kabinen på kortere indenrigsflyvninger.

Ligeledes er første klasse det værd på Delta? I dette tilfælde regnede jeg med at betale for første klasse var det ikke værdi det, da det var ~3,5x så meget. Husk, at hvis du betaler for at opgradere på Delta du tjener både Medallion Qualifying Dollars og Medallion Qualifying Miles for opgraderingsomkostningerne, så det er som om du ligefrem har betalt for første klasse.

Efterfølgende kan man også spørge, hvad indeholder første klasse på Delta?

Deltas første klasse kunder vil nyde: Premium sæder med god benplads. Wi-Fi, hvor det er tilgængeligt, og personlig service. Premium menu tilbud (på udvalgte flyrejser), sundere snacks, Starbucks kaffe plus gratis øl, vin og spiritus.

Har Delta business class flade senge?

Delta : Flot ny biz- klasse 'suiter' kommer til flere ruter Den Delta En suiter er Delta's seneste opdatering til dens forretning - klasse kabine. Sæderne konverteres til løgn- flade senge og har skydedøre til privatlivets fred. Disse fly var også de første med Delta's ny Delta Vælg” premium economy sæder i international stil.

Anbefalede: