Hvilke roller kan skabe datamodeller i Splunk?
Hvilke roller kan skabe datamodeller i Splunk?

Video: Hvilke roller kan skabe datamodeller i Splunk?

Video: Hvilke roller kan skabe datamodeller i Splunk?
Video: Splunk 101: отображение модели данных для соответствия CIM 2024, Kan
Anonim

Som standard er det kun brugere med administrator eller strøm rolle kan skabe datamodeller . For andre brugere er muligheden for at skab -en datamodel er knyttet til, om deres roller have "skrive" adgang til en app.

Hvad er endvidere datamodeller i Splunk?

EN datamodel er en type vidensobjekt, der anvender en informationsstruktur på rå data , hvilket gør det lettere at bruge. Hver datamodel repræsenterer en begivenhedskategori data . Datamodeller er sammensat af datamodel datasæt.

Ved også, hvilken rolle er den mest magtfulde i Splunk Enterprise? admin: Dette rolle har mest kapaciteter. magt: Dette rolle kan redigere alle delte objekter og advarsler, taghændelser og andre lignende opgaver. bruger: Dette rolle kan oprette og redigere sine egne gemte søgninger, køre søgninger, redigere præferencer, oprette og redigere begivenhedstyper og andre lignende opgaver.

Kan Splunk-brugerrolle desuden oprette rapporter?

Det Brugerrolle kan ikke oprette rapporter.

Hvordan tjekker jeg min rolle i Splunk?

I Splunk Web klik på Indstillinger> Adgangskontroller til se alle dine Splunk brugere. På siden Adgangskontrol kan du klikke på roller og brugere til at undersøge eller redigere tilladelser. Du kan bruge denne side til at oprette en liste over de data, der er tilgængelige for hver bruger eller gruppe af brugere.

Anbefalede: