Hvad gør CYA i en pool?
Hvad gør CYA i en pool?

Video: Hvad gør CYA i en pool?

Video: Hvad gør CYA i en pool?
Video: Vitalia-Pools 3 Основных Аттракциона Бассейна 2024, Kan
Anonim

Cyanursyre kan defineres som en klorstabilisator eller balsam til svømning puljer . Det virker som en solcreme mod klor i din pool . Klor brænder typisk af ved ultraviolette stråler fra solen, CYA forhindrer det og tillader klor at forblive i pool mens du holder dit vand klart.

Ligeledes spørger folk, hvad rejser cyanursyre i en pool?

Brug testsæt eller strimler designet til at måle cyanursyre , så du kan bestemme, hvor meget syre at tilføje til din pool . Til betydeligt hæve niveauer, opløses pulveriseret cyanursyre eller tilføj en flydende version. Du kan også tilføje stabiliseret klor til regelmæssig vedligeholdelse.

For det andet, hvad gør cyanursyre i en swimmingpool? Et af disse kemikalier er cyanursyre , også kendt som pool stabilisator. Dens eneste funktion er at stabilisere klor i din pool så desinfektionsmidlet holder længere, og derved holder dit vand rent længere.

Er det sikkert at svømme i en pool med høj cyanursyre?

det er sikkert at svømme i, hvis du holder klorindholdet højere end normalt. Det cyanursyre er ikke skadelig i sig selv. Et frit klorindhold på ca. 8 ville være det rigtige for det niveau på cyanursyre , hvis jeg husker rigtigt. Dit CYA-niveau vil ikke falde gennem fordampning.

Har du brug for CYA i poolen?

Først, CYA (cyanursyre) bør kun bruges udendørs puljer hvor det kræves, det bør må aldrig bruges indendørs; det er faktisk ulovligt at bruge indendørs i forskellige stater, og er direkte forbudt i andre. Formålet med CYA er at forhindre klor i at blive nedbrudt af UV -stråler.

Anbefalede: