Hvordan flyver jeg standby på JetBlue?
Hvordan flyver jeg standby på JetBlue?

Video: Hvordan flyver jeg standby på JetBlue?

Video: Hvordan flyver jeg standby på JetBlue?
Video: TRIP REPORT | JetBlue Airways - Embraer 190 - New York (LGA) to Boston (BOS) | Economy 2024, Kan
Anonim

For at rejse stå ved , skal du allerede have købt et sæde på JetBlue . Du kan liste stå ved på eventuelt udsolgt flyvningen samme kalenderdag som din bekræftede planlagte afgang. Der er en $ 75 gebyr at liste stå ved . Dette gebyr refunderes, hvis du ikke er bekræftet på din standby -flyvning.

Hvordan kommer du så på et standby-fly?

At flyve stå ved , kan passagerer anmode om at flyve stå ved ved check -in online eller i lufthavnen. Når først anmodet, råder flyselskabet passagerer til at gå til afgangsgaten tidligt; imidlertid, stå ved status kendes først 30 minutter før flyvningen afgang.

For det andet, kan du komme på et tidligere fly gratis? Under normale flyselskabers drift ændres til en tidligere flyvning vil koste du , medmindre du er en hyppig flyer på eliteniveau eller har købt en billet med fuld pris. Det er der to scenarier kan ofte føre til komme på et tidligere fly , gratis . Din sædeopgave er måske ikke ideel, men i det mindste du er hurtigere på vej.

Ved også, hvor meget koster det at flyve standby?

Det omkostninger ved flyvende standby afhænger af to ting: den flyvningen sig selv, og hvem du er for flyselskabet. Mest sandsynligt vil der dog være et nominelt gebyr på mellem $ 25 og $ 100 til flyve standby.

Hvor meget koster det at flyve standby på American Airlines?

For et gebyr på $ 75 kan du få en bekræftet plads på en anden flyvningen (kendt som en bekræftet samme dag flyvningen lave om). Hvis en plads ikke er ledig, kan du vælge stå ved status i stedet (ubekræftet samme dag flyvningen lave om). Hvis du ikke er tildelt en plads på en standby -flyvning , refunderes gebyret på 75 USD.

Anbefalede: