Hvad er en tekstboksfunktion?
Hvad er en tekstboksfunktion?

Video: Hvad er en tekstboksfunktion?

Video: Hvad er en tekstboksfunktion?
Video: Word: Text Boxes 2024, Kan
Anonim

Tekstbokse. Tekstfunktion . Formål. EN boks eller en anden form, der indeholder tekst ; Vis læseren, at information er vigtig eller interessant. Et billede af hvordan noget ser ud på indersiden eller fra et andet synspunkt; Hjælp læseren med at se alle dele af noget.

Hvad betyder tekstfunktion, hvis du holder dette i øjesyn?

Tekstfunktioner inkludere alle komponenter i en historie eller artikel, som ikke er hoveddelen af tekst . Disse omfatter indholdsfortegnelse, indeks, ordliste, overskrifter, fed ord, sidebjælker, billeder og billedtekster og mærkede diagrammer. Et velorganiseret tekst hjælper læseren gennem forudsigelig placering af information.

Derudover, hvad er et eksempel på en tekststruktur? Tekststruktur henviser til, hvordan tekst er organiseret. Til eksempel , a tekst kan præsentere en hovedide og derefter detaljer, en årsag og derefter dens virkninger, en effekt og årsagerne, to forskellige syn på et emne osv.

På denne måde hjælper tekstfunktioner dig med at forstå teksten?

Tekstfunktioner også Hjælp læsere bestemmer, hvad der er vigtigt til det tekst og til dem. Uden en indholdsfortegnelse eller et stikordsregister kan læserne bruge spildtid på at bladre i bogen til finde oplysningerne de brug for. Særligt tryk hjælper tiltrække læserens opmærksomhed til vigtige eller nøgleord og sætninger.

Hvad er en sidefelttekstfunktion?

Det er simpelthen et kortere stykke af tekst der ledsager en længere artikel i en publikation såsom et magasin eller en avis, ofte grafisk adskilt, men relateret til hovedideen. EN sidebjælke vises altid på siden af en artikel, deraf navnet.

Anbefalede: