Hvordan gøder man kanin gødning?
Hvordan gøder man kanin gødning?

Video: Hvordan gøder man kanin gødning?

Video: Hvordan gøder man kanin gødning?
Video: Tips til hvordan du tilfører organisk gødning og undgår ukrudt. 2024, Kan
Anonim

Du skal blot tilføje din kaningødning til kompost beholder eller bunke og tilsæt derefter lige store mængder halm og træspåner. Du kan også blande nogle græsafklip, blade og køkkenrester (skræl, salat, kaffegrums osv.).

På samme måde bliver der spurgt, hvordan befrugter man en kanin?

Kanin poop kompost te er en anden fantastisk mulighed for den super kanin afføring gødning . Til lave det vil du gerne suge 2 kopper kanin ekskrementer i en 5 gallon spand fuld af vand. Hold teen tildækket og afdæk kun én gang om dagen til omrøring.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er NPK for kaningødning? Deres kaliumrige gødning har en NPK vurdering på 0,4/0,3/0,8. Kanin pellets indeholder meget nitrogen og fosfor. Noget af litteraturen tyder på, at hvis pillerne holdes tørre, kan de bruges friske, simpelthen spredt rundt om planter som pelleteret planteføde.

Skal der derfor komposteres kaningødning?

En af de bedste ting ved kanin gødning er det ikke skal komposteres . Kanigødning er organisk stof og forbedrer dårlig jordstruktur, dræning og fugttilbageholdelse. Kanigødning er højere i nitrogen end får, ged, kylling, ko eller hest gødning . Planter brug for kvælstof til at producere stærk grøn vækst.

Er kaninurin god til haver?

Kanin gødning er ikke kun nyttig som gødning i en have . Du kan også bruge det som foder- og strøelse til orme til indirekte gavn for dine planter. Det har en høj procentdel af nitrogen og, når det kombineres med kaninurin der blandes med pillerne, kan det være giftigt for ormene.

Anbefalede: