Indholdsfortegnelse:

Hvad er en linjeorganisation?
Hvad er en linjeorganisation?

Video: Hvad er en linjeorganisation?

Video: Hvad er en linjeorganisation?
Video: Hvad er et byggeprogram? 2024, Kan
Anonim

Line Organisation . Linjeorganisation er den ældste og enkleste administrationsmetode organisation . Ifølge denne type organisation , autoriteten flyder fra top til bund i en bekymring. Det linje kommandoen udføres fra top til bund.

Derfor, hvad er meningen med linjeorganisationsstruktur?

Line Organisation . Linjeorganisationsstruktur er den ældste og enkleste form for organisation . I disse organisationer , en supervisor udøver direkte supervision over en underordnet. Også autoritet flyder fra den øverste person i organisation til personen i det laveste trin.

Man kan også spørge, hvad er linjesalgsorganisation? Det linjesalgsorganisation er den ældste og enkleste salgsorganisation struktur. Det er meget brugt i mindre virksomheder og i virksomheder med et lille antal sælgende personale. For eksempel i virksomheder, der dækker et begrænset geografisk område eller sælger et smalt produkt linje.

Udover ovenstående, hvad er en linje- og personaleorganisation?

A " linje funktion" er en, der går direkte videre organisation i sit kerneværk. Dette omfatter altid produktion og salg, og nogle gange også markedsføring. A " personale funktion" understøtter organisation med specialiserede rådgivnings- og støttefunktioner.

Hvad er typerne af organisation?

5 Hovedtyper af organisation

  • Type # 1. Linje eller skalær organisation:
  • Type # 2. Funktionel organisation:
  • Type # 3. Linje- og personaleorganisation:
  • Type # 4. Linje, personale og funktionel organisation:
  • Type # 5. Udvalgsorganisation:

Anbefalede: