Hvor meget naturgas bruger et typisk hus?
Hvor meget naturgas bruger et typisk hus?

Video: Hvor meget naturgas bruger et typisk hus?

Video: Hvor meget naturgas bruger et typisk hus?
Video: What can you expect at a sex party? Consenting Adults Ep 36 "Sex Party Enthusiast" 2024, Kan
Anonim

Naturgas Kunder

På en daglig basis , den gennemsnitlige amerikanske hjemmebrug 168 kubikfod naturgas. Naturgas udgør næsten en fjerdedel af al primær energi, der bruges i USA og er direkte knyttet til job og økonomisk sundhed

Udover dette, hvor meget naturgas bruger et hus om måneden?

Den amerikanske Gas Association sagde senest, at husstande i USA brugte et gennemsnit på 661 $ om året i naturgas at varme og brændstof deres hjem. Det kommer ud til lidt mere end $55 a måned . Husk det igen naturgas kan være inkluderet i din månedlige leje, hvis du bor i lejlighed.

Hvad er den gennemsnitlige gasregning for et hus med 3 soveværelser? EN 3 værelses hus anses for at være en husstand med medium energiforbrug, hvilket betyder, at baseret på Ofgems nuværende tal for gennemsnit energiforbrug betyder, at en typisk mellemenergiforbruger forbruger 12.000 kWh af Gas og 3.100 kWh el.

På samme måde kan du spørge, hvad er det gennemsnitlige gasforbrug for et hus?

Disse estimater beregner det for en 1- eller 2-værelses hus , gennemsnitligt gasforbrug i øjeblikket ligger på omkring 8.000 kWh, med elektricitet forbrug cirka 2.000 kW. Disse tal stiger til 12.500 kWh af gas og 3, 100 kWh elektricitet for en typisk 3 eller 4-værelses hus.

Hvad bruger mest naturgas i et hjem?

I USA, mest naturgas er brændt som en brændstof . I 2012 omkring 30 pct. af den energi, der forbruges på tværs af nationen, blev hentet fra naturgas [1]. Det var Brugt at producere elektricitet, opvarme bygninger, brændstof køretøjer, opvarmning af vand, bage fødevarer, elektriske industriovne, og selv køre klimaanlæg!

Anbefalede: