Hvad er et pan deck?
Hvad er et pan deck?

Video: Hvad er et pan deck?

Video: Hvad er et pan deck?
Video: ТАЕТ во Рту! Торт "ПЛОМБИР" Без ДУХОВКИ за 15 Минут! Готовим Дома Сметанный Торт на Сковороде! 2024, Kan
Anonim

Borga Pande - Dæk er et gammelt paneldesign, der stadig er meget populært. Det bruges mest til carporte og selvopbevaring. Den har store spændingsevner. Panelbredde: 16” dækning.

Ved også, hvad er en pandebjælke?

brug i bygningskonstruktion Den ene er pandebjælke system, et standardiseret bjælke- og dragersystem med konstant dybde dannet med præfabrikerede pladeformer.

Udover ovenstående, hvor langt kan metaldæk spænde? Hvis du vælger det sidste, har du lidt mindre stål fordi du har færre strøer at installere, men du erstatter alle disse strøer med tungere pynt . nå spænder på 30 fod.

Udover dette, hvad er et dæk i konstruktion?

I arkitektur, en dæk er en flad overflade, der er i stand til at bære vægt, svarende til et gulv, men typisk konstrueret udendørs, ofte hævet fra jorden og normalt forbundet med en bygning . Udtrykket er en generalisering af dæk som findes på skibe.

Hvad er en dæksfløjte?

Fløjte : En fabrikeret fold eller bøjning i stål dæk panel, der rager nedad fra et vandret plan for at danne en gentagen rille eller bølgeform, og som består af en korrugering. Form Dæk : (Se ikke-kompositgulv Dæk )

Anbefalede: