Hvordan fastgør man et rør til et skot?
Hvordan fastgør man et rør til et skot?

Video: Hvordan fastgør man et rør til et skot?

Video: Hvordan fastgør man et rør til et skot?
Video: Шиномонтажный станок Пошаговый процесс изготовления на подшипниках 2024, April
Anonim

VIDEO

Derfor, hvad er en skotadapter?

A " skotbeslag " er et usædvanligt VVS-element, der er designet til at føre en forbindelse gennem den forseglede væg af et fartøj. Det væsentlige element ved konstruktion af en skotbeslag er et han-hun par ligetrådede adaptere , som kan stramme til at danne en klemme på begge sider af karvæggen.

Ved siden af ovenstående, hvordan forsegler du en skotfitting? montering , det skotbeslag tætning ved at bore et enkelt hul i tankens sidevæg. Installatøren placerer en ringpakning på skotbeslag og det går fra indersiden af tanken til ydersiden gennem hullet. En kompressionsmøtrik trækkes derefter på skotbeslag , er strammet op og er forseglet.

Man kan også spørge, hvad bruges et skotbeslag til?

Skotbeslag er specielt designet beslag beregnet til at tillade fri strøm af væsker i tank, tromleafløb og andre VVS-forbindelser. Disse beslag er også bruges som distributionsudtag i et rørsystem.

Hvordan fungerer et skot?

EN skot er et armatur designet til at tillade dræning af en tank eller et reservoir gennem et hul. Det skaber en forsegling for at undgå lækage og giver dig mulighed for at lodde vandet fra den tank til hvor end du har brug for det.

Anbefalede: