Hvordan fungerer spær?
Hvordan fungerer spær?

Video: Hvordan fungerer spær?

Video: Hvordan fungerer spær?
Video: HVORDAN FUNGERER HANDICAPSVØMNING? | S&P 2024, Kan
Anonim

EN spær er en af en række skrå konstruktionselementer, såsom træbjælker, der strækker sig fra højderyggen eller hoften til vægpladen, nedadgående omkreds eller udhæng, og det er designet til understøtte tagdækket og dets tilhørende belastninger. Et par spær kaldes et par.

Spørgsmålet er også, hvordan understøttes spær?

EN spær er en af en række skrå konstruktionselementer, såsom træbjælker, der strækker sig fra højderyggen eller hoften til vægpladen, nedadgående omkreds eller udhæng, og som er designet til at support tagdækket og dets tilhørende belastninger.

Man kan også spørge, kan man bruge I-bjælke til spær? Nogle bygherrer brug fremstillet I- strøer ikke kun til støtte gulve, lofter og flade tage, men også i stedet for enten savet tømmer spær eller træ spær til støtte skrå tage. Billedet viser jeg- strøer bruges som spær , og naglet til en ridgeboard af lamineret finertræ (LVL).

Med dette i øjesyn, hvad er forskellen mellem spær og spær?

Spær og spær er begge samlet før de monteres på taget. Spær er samlet i en fabrikken ved hjælp af præ-konstruerede strukturer og samlinger. På den anden side, spær samles på byggepladsen. Spær indeholde to udvendige hovedbjælker, som understøtter tagkonstruktionen.

Er spær bedre end spær?

Mens spær bruges mindre og sjældnere i dag - på grund af de højere omkostninger ved spær vs spær - de har visse fordele. Stangramme er fleksibel og kan ændres uden at kompromittere strukturen. Så hvis du har travlt, spær vil være den hurtigere vej generelt.

Anbefalede: