Hvordan virker en septiktankalarm?
Hvordan virker en septiktankalarm?

Video: Hvordan virker en septiktankalarm?

Video: Hvordan virker en septiktankalarm?
Video: Hvordan virker en bosal 2024, Kan
Anonim

EN Alarmen til septiktanksystemet virker med brug af en flyder, der placeres inde i tank at overvåge vandstanden. På toilettet tank , flyderen overvåger vandet i din tank , og når den når et foruddefineret niveau bør sluk for vandet, så der ikke løber mere ind i tank.

Når du holder dette i øjesyn, hvad betyder det, når din septiktankalarm går i gang?

Det septiske alarmer er Meningen at gå af når vandstanden i dit septiksystem pumpe tank er enten for høj eller for lav, fordi begge tilstande kan forårsage skade på system og bør forhindres.

Har septiksystemer også alarmer? Alle septiske systemer der bruger en pumpe til at flytte spildevand fra en septisk pumpe tank til et drænmark eller høje har en alarm installeret i huset. Det alarm slukker, når der ikke pumpes spildevand fra septisk pumpe tank til afløbsfeltet eller højen.

Også spurgt, hvad er tankalarm for septiksystem?

An alarmsystem giver dig en advarsel, når vandstanden i pumpen tank stiger mere, end det burde være, eller er niveauerne for lave. Alle septiske systemer med pumper bør have en slags timer installeret. Timeren styrer, hvornår pumpen får lov til at pumpe spildevand ind i afløbsfeltet.

Hvorfor gik min septikalarm?

Det grønt lys betyder alarmen har strøm. Det rødt lys betyder alarmen er får et signal fra det pumpetank det det Vandstand er bliver højere end det burde være. Dernæst, tjek det septiske afbryder for at være sikker det septiske system har strøm. Hvis alarmen går , reducere dit vandforbrug til et minimum.

Anbefalede: