Er Microsoft en centraliseret eller decentraliseret organisation?
Er Microsoft en centraliseret eller decentraliseret organisation?

Video: Er Microsoft en centraliseret eller decentraliseret organisation?

Video: Er Microsoft en centraliseret eller decentraliseret organisation?
Video: Создание виртуальных машин 2024, April
Anonim

Der er 2 flere slags organisatorisk understrukturer - centraliseret og decentraliseret . Microsoft er et klart eksempel på en centraliseret Selskab. Dette er mere almindeligt brugt i små virksomheder, da der er en lille mængde mennesker, derfor er kontrol meget let med kun 1 person.

I betragtning af dette, er Mcdonalds centraliseret eller decentraliseret?

McDonald's er et glimrende eksempel på centraliseret ledelse og standardisering. Det nøjagtige samme antal pickles sættes på hver burger, uanset hvor du er i verden. Det gør flyselskaberne også - du vil få nøjagtigt det samme mærke af flaskevand på hvert fly i det samme mærke.

Ligeledes, er Samsung centraliseret eller decentraliseret? Samsung bruger centraliseret strategi. Samsung foretager mindre ændringer af sine produkter og sender det til andre lande.

Simpelthen så, hvad er bedre centraliserede eller decentraliserede systemer?

Centraliseret organisatoriske strukturer er afhængige af én person til at træffe beslutninger og give virksomheden retning. Decentraliseret organisationer er afhængige af et teammiljø på forskellige niveauer i virksomheden. Enkeltpersoner på hvert niveau i virksomheden kan have en vis autonomi til at træffe forretningsbeslutninger.

Er Target centraliseret eller decentraliseret?

Mål er en høj centraliseret Selskab. Alle beslutninger træffes i hovedkvarteret i Minnesota. Den foreslåede opdeling med sin egen decentraliseret myndighed kunne møde meget modstand. Koordinering med hovedkvarteret om mål og strategier ville hjælpe med at afhjælpe problemet.

Anbefalede: