Hvad var de 2 hovedelementer som et resultat af traktaten?
Hvad var de 2 hovedelementer som et resultat af traktaten?

Video: Hvad var de 2 hovedelementer som et resultat af traktaten?

Video: Hvad var de 2 hovedelementer som et resultat af traktaten?
Video: Dette må ikke tilsættes jorden til frøplanter 2024, April
Anonim

Det hovedelementer i traktat var USA's erhvervelse af Florida og etableringen af en grænselinje mellem spansk territorium og USA. Efter Louisiana-købet i 1803, præs.

Spørgsmålet er også, hvad var to resultater af Versailles-traktaten?

Det traktat var langvarig, og i sidste ende gjorde ikke tilfredsstille nogen nation. Det Versailles -traktaten tvang Tyskland til at opgive territorium til Belgien, Tjekkoslovakiet og Polen, returnere Alsace og Lorraine til Frankrig og afstå alle sine oversøiske kolonier i Kina, Stillehavet og Afrika til de allierede nationer.

hvilke tre ting opnåede Adams Onis-traktaten? Adams-Onis-traktaten

  • Alle spanske krav på det østlige Florida blev opgivet, og territoriet blev afstået til USA,
  • De facto-kontrollen af West Florida, som havde været på amerikanske hænder siden Andrew Jackson havde etableret den amerikanske tilstedeværelse i 1818, blev anerkendt, og.

Spørgsmålet er også, hvad var virkningerne af Adams Onis-traktaten?

Det Adams – Onis traktat (Spansk: Tratado de Adams - Onís ) fra 1819, også kendt som det transkontinentale Traktat , Florida-købet Traktat eller Florida Traktat , var en traktat mellem USA og Spanien i 1819, der afstod Florida til USA og definerede grænsen mellem USA og New Spain.

Hvad var hovedbetingelserne i Versailles-traktaten?

Det hovedvilkår af Versailles-traktaten var : (1) Overgivelse af alle tyske kolonier som Folkeforbundets mandater. (2) Tilbagesendelse af Alsace-Lorraine til Frankrig. (3) Afståelse af Eupen-Malmedy til Belgien, Memel til Litauen, Hultschin-distriktet til Tjekkoslovakiet.

Anbefalede: