Er Dun og Bradstreet pålidelige?
Er Dun og Bradstreet pålidelige?

Video: Er Dun og Bradstreet pålidelige?

Video: Er Dun og Bradstreet pålidelige?
Video: InCreditable Advisors Dun & Bradstreet 2024, Kan
Anonim

"Det Dun & Bradstreet Corporation leverer kommercielle data, analyser og indsigt i virksomheder eller indhold over hele verden. Selvom denne beskrivelse antyder det D&B har usædvanlig nøjagtige oplysninger, kan jeg forsikre dig om, at de ikke er 100 procent nøjagtige.

Hvad gør Dun og Bradstreet tilsvarende?

Dun & Bradstreet er et selskab, der tilbyder information om kommerciel kredit samt rapporter om virksomheder. Især, Dun & Bradstreet er genkendelig for sit Data Universal Numbering System ( DUNS tal); disse genererer forretningsinformationsrapporter for mere end 100 millioner virksomheder over hele kloden.

Derudover, hvad er en god Dun and Bradstreet-kreditscore? Dun & Bradstreet tildeler scoringer på en skala fra 1 til 100, hvor 100 er det bedste mulig PAYDEX Score . Scorer er opdelt i tre risikokategorier, hvor 0 til 49 indikerer en høj risiko for forsinket betaling, 50 til 79 indikerer en moderat risiko, og 80 til 100 indikerer en lav risiko.

Også at vide er, hvad viser en Dun og Bradstreet-rapport?

Dun & Bradstreet bruger data hentet fra offentlige registre samt oplysninger indberettet direkte fra leverandører og inkassobureauer. Det her viser rapporten en virksomheds generelle helbred og status. D&B scorer virksomheder på fem måder, herunder PAYDEX®-scoren, som er præstationsbaseret.

Hvordan indsamler Dun og Bradstreet data?

D&B indsamler data fra tusindvis af kilder, behandler det gennem et internt system og opretter en virksomhedsfil. Virksomheden tildeler herefter en DUNS nummer. At have en D&B Nummer gør ikke ensbetydende med, at din virksomhed har en etableret virksomhedskreditrapport. Det betyder ganske enkelt, at din virksomhed har en fortegnelse med D&B.

Anbefalede: