Hvad er StarToken?
Hvad er StarToken?

Video: Hvad er StarToken?

Video: Hvad er StarToken?
Video: WHAT SHOULD YOU TAKE WITH YOUR FUTURE STARS SWAPS TOKENS! #FIFA22 ULTIMATE TEAM 2024, Kan
Anonim

StarToken er den næste generation af internetbanksikkerhedsløsning, der tilbydes af Bank of India til alle sine internetbankkunder (detail- såvel som virksomheder). StarToken fungerer som en Two Factor Authentication (2FA) løsning. StarToken leverer det mest sikre internetbankmiljø til sine brugere.

I betragtning af dette, hvordan downloader jeg StarToken?

  1. Klik på download-knappen.
  2. Kør den downloadede.exe-fil.
  3. Efter at have kørt filen, vil du have et StarToken-ikon på dit skrivebord.
  4. Log ind på StarToken ved at indtaste dit netbank-bruger-id.
  5. Indtast aktiveringskoden, der svarer til bekræftelsesnøgle, som du har modtaget på dit registrerede mobilnummer.

Man kan også spørge, hvordan opretter jeg en transaktionsadgangskode? Til generere transaktionsadgangskode afhent dit Grid-kort fra filialen. Log ind på netbank med gyldigt bruger-id / Adgangskode . Gå til Hovedmenu / Vælg menuen "Indstillinger" på venstre panel / klik på Transaktionsadgangskode generation. Sørg for at logge ind og transaktionsadgangskode skal være anderledes.

Med dette i betragtning, hvordan kan jeg tjekke min kontosaldo online i BOI?

Denne facilitet er tilgængelig for alle det kunder, som har registreret mobilnummer hos banken . Du kan ringe et ubesvaret opkald på et gratis nummer 1800 180 2223 og afgiftsnummer 0120-2303090 til kontrollere saldoen på kontoen gennem SMS. Det tjenesten er gratis, og du kan benytte den fra det nærmeste filial.

Hvad menes med bruger-id?

Bruger identifikation ( bruger ID ) er en logikalitet, der bruges til at identificere en bruger på en software, et system, en hjemmeside eller inden for et generisk it-miljø. Det bruges i ethvert IT-aktiveret system til at identificere og skelne mellem brugere som har adgang til eller bruger det. EN bruger ID kan også bedremed som brugernavn eller bruger identifikator.

Anbefalede: