Er en controller en intern eller ekstern beslutningstager?
Er en controller en intern eller ekstern beslutningstager?

Video: Er en controller en intern eller ekstern beslutningstager?

Video: Er en controller en intern eller ekstern beslutningstager?
Video: Полный обзор Nacon Revolution Unlimited Pro controller 2024, April
Anonim

Kunder er ydre fordi de ikke tilhører virksomheden. Interne beslutningstagere , det er mennesker inde i virksomheden, de er absolut involveret i det direkte beslutninger for eksempel virksomhedsleder, Controller og omkostningsbogholder.

Heraf, er en omkostningsrevisor en intern eller ekstern beslutningstager?

Omkostningsregnskab er ansvarlig for at måle, registrere og indberette oplysninger vedr omkostninger af organisationer. I mange tilfælde, omkostningsregnskab og ledelsesmæssigt regnskab betragtes regnskab til interne beslutningstagere -- økonomisk regnskab er regnskab til eksterne beslutningstagere.

Ved også, hvad er det regnskabsområde, der fokuserer på at give information til eksterne beslutningstagere? Regnskab leverer historiske finansielle oplysninger til eksterne brugere i overensstemmelse med U. S. GAAP. Ledelsesregnskab giver detaljerede økonomiske og ikke-finansielle oplysninger til interne brugere, der bruger oplysningerne til beslutningstagning, planlægning og kontrolformål.

Ligeledes spørger folk, hvem er interne beslutningstagere?

Interne beslutningstagere er folk inde i virksomheden, der laver beslutninger ; ledere. Ekstern beslutningstagere . Ekstern beslutningstagere er personer uden for virksomheden; investorer, aktionærer, der har brug for information for at gøre uddannede beslutninger . Finansieringsaktiviteter.

Hvilken af følgende organisationer er ansvarlig for oprettelsen og styringen?

Det Regnskab Standards Board (FASB) er ansvarlig for oprettelse og styring af regnskabsstandarder (GAAP). Økonomisk enhedsantagelse: Kræver, at en organisation er en separat økonomisk enhed, såsom en enkeltmandsvirksomhed, et partnerskab, et selskab eller et selskab med begrænset ansvar.

Anbefalede: