Hvad er forskellen mellem IMC og EMT-kanal?
Hvad er forskellen mellem IMC og EMT-kanal?

Video: Hvad er forskellen mellem IMC og EMT-kanal?

Video: Hvad er forskellen mellem IMC og EMT-kanal?
Video: ВИЛЬНЮС, в который хочется приезжать. Литва, Прибалтика. 4K 2024, Kan
Anonim

Mellemmetal ledning ( IMC ) er et stålrør tungere end EMT men lettere end RMC. Det kan være gevind. Elektrisk metalrør ( EMT ), nogle gange kaldet tyndvæggede, bruges almindeligvis i stedet for galvaniseret stiv ledning (GRC), da det er billigere og lettere end GRC.

Simpelthen, hvad bruges IMC-kanalen til?

Mellemmetal ledning , eller IMC , er en stiv stål elektrisk ledning designet til udendørs eksponering og stærke forbindelser. Det er designet specielt til at beskytte isolerede elektriske ledere og kabler. Det gør arbejdet med et lignende metal ledning , stift metal ledning ( RMC ), men vejer omkring en tredjedel mindre.

På samme måde, hvilken type ledning skal bruges udendørs? Ikke metallisk ledning er typisk lavet af PVC og er et godt valg til udendørs boligapplikationer. Blå elektrisk ikke -metal slange (ENT) er til indendørs brug kun.

Med dette i øjesyn, hvilken slags metal er EMT-kanal?

Electrical Metalic Tubing-EMT Et andet eksempel på en stiv elektrisk rørledning er EMT (electrical metal tubing), som oftest er lavet af galvaniseret stål men kan også være aluminium. EMT kaldes også "thin-wall" conduit, fordi det er tyndt og let, især sammenlignet med RMC.

Hvor kan jeg bruge EMT-kanal?

Fleksibelt metal ledning er fantastisk til områder, der kræver stramme bøjninger og tæt på ville gøre det svært at bøje regelmæssigt ledning . Vandvarmere, dåselys og vinduesåbninger er gode eksempler på typisk fleksibel ledning installation. EMT kanal er let, nem at bøje og bruges inden for væggene.

Anbefalede: