Indholdsfortegnelse:

Hvad er stolpe- og bjælkearkitektur?
Hvad er stolpe- og bjælkearkitektur?

Video: Hvad er stolpe- og bjælkearkitektur?

Video: Hvad er stolpe- og bjælkearkitektur?
Video: Post and Beam House Build 2024, Kan
Anonim

Stolpe og bjælke konstruktion er en byggemetode, der er afhængig af tungt tømmer frem for dimensionelt tømmer. Brugen af stort tømmer i stolpe og bjælke konstruktion betyder mindre støtte bjælker er nødvendige, hvilket skaber dramatisk åbne indvendige rum.

Er stolpe- og bjælkekonstruktionen dyrere, når man holder dette for øje?

Stolpe og bjælke boliger forventes typisk at koste mere end et 2×4 “pindbygget” hjem. Årsagerne til dette er mange og forskellige, hvor de vigtigste er prisen på træramme af høj kvalitet kontra billige trænitter, overlegen isolering og den typiske brug af store glasarealer.

Og hvad er Post-arkitektur? EN stolpe er en hoved lodret eller hældende støtte i en struktur, der ligner en søjle eller søjle, men udtrykket stolpe refererer generelt til et tømmer, men kan være metal eller sten. En stud i træ- eller metalbygningskonstruktion ligner, men er lettere end en stolpe og en stiver kan ligne en knop eller fungere som en bøjle.

Hvad er så et stolpe- og bjælkehus?

Generelt stolpe og bjælke er blot en betegnelse for at bygge med tungt tømmer, hvad enten det er kævler eller fræset firkantet tømmer. Følgelig udtrykket Stolpe- og bjælkehuse kan generisk bruges til at beskrive evt hjem der bruger disse to grundlæggende byggedele i deres konstruktion.

Hvordan bygger man en stolpe- og bjælkestruktur?

Trin

  1. Byg på et solidt fundament.
  2. Rejs dine indlæg; omkring 10' fra hinanden, i et gitter.
  3. Få dine indlæg loddet.
  4. Vælg de rigtige dimensionstavler til dine bjælker.
  5. Bestem din strålehøjde.
  6. Fastgør dine 2x6 klamper lodret til stolperne.
  7. Hæv dit første vandrette bræt til strålen.

Anbefalede: