Går beholdningen på balancen?
Går beholdningen på balancen?

Video: Går beholdningen på balancen?

Video: Går beholdningen på balancen?
Video: Gå dig i balance 2024, Kan
Anonim

Beholdning er et aktiv og dets afslutning balance er rapporteret i den aktuelle aktivafdeling i et selskab balance . Beholdning er ikke en resultatopgørelseskonto. Ændringen i inventar er en komponent i beregningen af omkostningerne ved solgte varer, som er ofte præsenteret på en virksomheds resultatopgørelse.

Er lagerbeholdning også et aktiv på balancen?

Omkostningerne til de købte, men endnu ikke solgte varer, indberettes på kontoen Beholdning eller varer Beholdning . Beholdning indberettes som strøm aktiv på virksomhedens balance . Beholdning er en væsentlig aktiv der skal overvåges nøje.

Man kan også spørge, er lagerbeholdning et aktiv eller en udgift? Når du køber inventar, er det ikke en udgift. I stedet køber du et aktiv. Når du sælger den beholdning, SÅ bliver det en udgift gennem Pris for solgte varer konto.

På samme måde, hvad betragtes som beholdning på en balance?

Beholdning er den række af færdige varer eller varer, der anvendes i produktionen, som en virksomhed ejer. Beholdning er klassificeret som et omsætningsaktiv på en virksomheds balance , og det fungerer som en buffer mellem fremstilling og ordreopfyldelse.

Kommer udstyr på balancen?

Udstyr er en form for langsigtet, fysisk aktiv og omfatter maskiner og computere. Generelt, udstyr hører til på balance , men der er nogle relaterede udgifter, såsom afskrivninger, som du også skal indberette på resultatopgørelsen.

Anbefalede: