Hvad er kundeperspektivet på balanced scorecard?
Hvad er kundeperspektivet på balanced scorecard?

Video: Hvad er kundeperspektivet på balanced scorecard?

Video: Hvad er kundeperspektivet på balanced scorecard?
Video: QuickScore: создание сбалансированной системы показателей 2024, Kan
Anonim

Det kundeperspektiv indenfor Balanceret scorekort – BSC for korte, gør det muligt for organisationer at målrette de markedssegmenter, hvor de har valgt at få succes. Alligevel, kunde adfærdsmæssige tendenser har efterhånden understreget nødvendigheden af at forstå hvad kunder brug for.

Hvad mener du heraf med kundeperspektiv i balanced scorecard?

Kundeperspektiv : I kundeperspektiv af Balanceret scorekort , ledere identificere kunde og markedssegmenter, hvor forretningsenheden vilje konkurrere og målene for forretningsenhedens præstationer i disse målrettede segmenter.

Udover ovenstående, hvad er perspektiverne for balanced scorecard? De fire perspektiver af en traditionel balanceret scorekort er Finansiel, Kunde, Intern Proces og Læring og Vækst.

Hvad er på denne måde et kundeperspektiv?

Kundeperspektiv – Kundeperspektiv foranstaltninger tager hensyn til organisationens præstationer gennem dens øjne kunder , så organisationen bevarer et nøje fokus på kunde behov og tilfredshed.

Hvad er et eksempel på Balanced Scorecard?

Derfor er en eksempel af Balanceret scorekort beskrivelse kan defineres som følger: Et værktøj til at overvåge de strategiske beslutninger, som virksomheden træffer ud fra tidligere fastlagte indikatorer, og som bør gennemsyre gennem mindst fire aspekter – økonomi, kunde, interne processer og læring & vækst.

Anbefalede: