Hvad betyder venligst bus dit bord?
Hvad betyder venligst bus dit bord?

Video: Hvad betyder venligst bus dit bord?

Video: Hvad betyder venligst bus dit bord?
Video: Hold det ikke på bordet, giv ikke vejen for fattigdom 2024, Kan
Anonim

Bussning tabeller er en job i - en restaurant. Det midler at rense bord mellem kunder. Dette omfatter fjernelse af alle snavsede eller brugte genstande (fade, sølvtøj, servietter) og derefter aftørring af bord . Den traditionelle stillingsbetegnelse for dette er "busboy", men ikke alle, der gør dette job er en dreng.

Ligeledes, hvorfor kaldes det at busse et bord?

Det viser sig, at ordet "busboy" er blevet forkortet fra det oprindelige udtryk "omnibus boy", der bruges til at beskrive en ansat på en restaurant, hvis job det er at gøre stort set alt: Wipe borde , fylde glas, færge tallerkener frem og tilbage fra køkkenet og så videre.

Efterfølgende er spørgsmålet, om busser er borde eller busser? Busser var den foretrukne form i Merriam-Webster ordbøger indtil 1961. Hvad angår verbet bus -hvilket kan betyde enten "at transportere nogen i en bus " eller "for at fjerne snavset service fra [som fra en bord ]"-vi genkender busser og busser som varianter. Men beslutningen om at bus en kundes bord kan koste dig dit job.

På samme måde bliver det spurgt, vasker busboys op?

Mens serverne hilser på spisende gæster, tager imod bestillinger, leverer mad og administrerer checks, busboys rydde væk retter og forberede borde til nye spisende gæster. Afhængigt af restauranten, busboys kan også forventes gør ting som vaske op , rulle sølvtøj og genopfylde servicestationer med de varer, som servere har brug for.

Vasker Busser opvask?

Bussere rene borde, tage plader , redskaber og drikkevarer til køkkenet skal være vasket , sørg for, at gæsternes vandglas er fulde, og nulstil borde til næste service. Bussere kan hjælpe tjenere og servitricer med at bringe mad ud til et bord, genopfylde redskaber, servietter og andre spisestuebehov.

Anbefalede: