Hvad er en pladslinje?
Hvad er en pladslinje?

Video: Hvad er en pladslinje?

Video: Hvad er en pladslinje?
Video: MAN Lion's City GL Linje 5C kører mod Sundbyvester Plads 2024, Kan
Anonim

Bylinjen på en avis- eller magasinartikel angiver navnet på artiklens forfatter. Dictionary.com definerer en byline som "a trykt linje af tekst, der ledsager en nyhedshistorie, artikel eller lignende, med angivelse af forfatterens navn".

Udover dette, hvad er en byline og en stedlinje?

De burde vide, at a byline betyder, at personen har skrevet historien. Den anden kredit linjer betyder, at de bidrog med information, som forfatteren brugte til at lave historien.

På samme måde, hvad er en byline i et aviseksempel? En grafisk designer, forfatter og kunstner, der skriver om og underviser i print og webdesign. I design, en byline er en kort sætning, der angiver navnet på forfatteren af en artikel i en publikation. Brugt i aviser , magasiner, blogs og andre publikationer byline fortæller læseren, der har skrevet stykket.

Derfor, hvad er en stedlinje i en artikel?

En datolinje er et kort stykke tekst inkluderet i nyheder artikler der beskriver hvor og hvornår historien blev skrevet eller arkiveret, selvom datoen ofte udelades. Datolinjer er traditionelt placeret på den første linje af teksten til artikel , før første sætning.

Hvad er de forskellige dele af en artikel?

En typisk avis artikel indeholder fem (5) dele : Overskrift: Dette er en kort, opmærksomhedsskabende udtalelse om begivenheden. Hovedafsnit: Dette har ALT af hvem, hvad, hvornår, hvor, hvorfor og hvordan.

Anbefalede: