Er et medicinsk tidsskrift en primær kilde?
Er et medicinsk tidsskrift en primær kilde?

Video: Er et medicinsk tidsskrift en primær kilde?

Video: Er et medicinsk tidsskrift en primær kilde?
Video: ПОЯСНИЦА, СЕДАЛИЩНЫЙ НЕРВ и суставы Му Юйчунь учим упражнение 2024, April
Anonim

Medicinsk Litteraturen klassificeres ofte ud fra, hvor langt oplysningerne er fra originalen kilde . Primære kilder er originale materialer. Den er forfattet af forskere, indeholder originale forskningsdata og udgives normalt i en peer-review tidsskrift.

På samme måde kan man spørge, er et tidsskrift en primær kilde?

På de områder, der almindeligvis betragtes som videnskaber, en primære kilde er den første forskningsrapport, udgivet som en tidsskrift artikel, en forskningsrapport eller et konferenceforløb, eller hvis det er omfattende, en bog eller bogkapitel. De omfatter metodologi, data og resultater og diskussion.

Ved også, hvordan ved du, om en artikel er en primær kilde? EN primær forskning artikel rapporter om en empirisk undersøgelse udført af forfatterne. Den udgives næsten altid i et peer-reviewed tidsskrift. Indeholder et afsnit kaldet "metode" eller "metode". Dette kan kun vises i artikel , ikke det abstrakte. Indeholder et afsnit kaldet "resultater".

Også at vide, hvad er en primær kilde i medicin?

Primære kilder er originale materialer/oplysninger, som anden forskning er baseret på. Tidsskrifter eller tidsskrifter: hovedtype af publikation, hvori videnskabelig forskning rapporteres.

Hvilken type kilde er et tidsskrift?

Journaler . Journaler er periodisk publicerede samlinger af artikler om et bestemt emne, svarende til en magasin eller avis. Men målgruppen for en tidsskrift er normalt akademisk, professionel eller teknisk.

Anbefalede: