Indholdsfortegnelse:

Hvad er koncepttest i reklamer?
Hvad er koncepttest i reklamer?

Video: Hvad er koncepttest i reklamer?

Video: Hvad er koncepttest i reklamer?
Video: Hvad er en frivillig? 2024, Kan
Anonim

Definitionen af koncept test er processen med at få en idé vurderet af din målgruppe, før den bliver tilgængelig for offentligheden. Lad os for eksempel sige, at et marketingteam holder en dagslang brainstormsession for at komme med ideer til en annoncering kampagne.

På denne måde, hvad er koncepttestning og eksempler?

Koncepttest . En idé er endelig udviklet til et punkt, hvor dens fordele kan kommunikeres til målforbrugere for at vurdere deres reaktioner. Koncepttest er et kvalitetstjek mellem beskrivelsen af en idé og egentlig produktudvikling. En række forskellige tilgange er tilgængelige for koncept test.

Udover ovenstående, hvorfor er koncepttest vigtigt? Koncepttest eliminerer dårlige ideer tidligere på produktudviklingens tidslinje for at spare tid og ressourcer. Vejen koncept test forbedrer produktets succes er ved at prioritere, vurdere, identificere og validere forskellige egenskaber ved en koncept.

Simpelthen, hvordan udfører du en koncepttest?

3 trin til at bygge en effektiv koncepttest

  1. Trin 1: Vælg din testmetode. Der er flere forskellige måder at teste dine koncepter på.
  2. Trin 2: Design og felt dit studie. Når du har valgt din testmetode, er du klar til at undersøge dine respondenter.
  3. Trin 3: Identificer det mest lovende produktkoncept.

Hvad er konceptudvikling og test?

Konceptudvikling og test . en to-faset fase i udvikling af et nyt produkt, hvor potentielle købere først præsenteres for ideen eller beskrivelsen af det nye produkt ( koncept test ) og senere med selve produktet i endelig form eller prototype (produkt afprøvning ), for at opnå deres reaktion.

Anbefalede: