Kan du bruge en hårtørrer til at tørre lufttørre ler?
Kan du bruge en hårtørrer til at tørre lufttørre ler?

Video: Kan du bruge en hårtørrer til at tørre lufttørre ler?

Video: Kan du bruge en hårtørrer til at tørre lufttørre ler?
Video: Sådan limer du sålen til skoen 2024, Kan
Anonim

Hvis ler er en luft - tørt ler (vandbaseret) så det vil tørre i luft . Det naturlige tørre dåse blive fremskyndet med varme og med mere luft går forbi det, men tørring det "for hurtigt" kan føre til revner og peger en hårtørrer hele vejen rundt ler længe nok til tør elementet ville blive rigtig trættende.

Hvad er i denne forbindelse den hurtigste måde at tørre lufttørret ler på?

Det bedste vej at fremskynde tørring af enhver luft - tørt ler er til tør det i et ikke-koldt, ikke-fugtigt område og et område med godt ventilation. Ventilationsdelen kan betyde, at den skal placeres foran en ventilator, endda også på et stativ, så alle sider er tilgængelige for de bevægelige luft.

kan du tørre lufttørret ler i solen? Styrken og varmen af sol såvel som størrelsen af din skulptur, vilje det Du kan prøve Sol - Tørring til tør lufttør ler hurtigere! Trin 1 Placer din skulptur på en bageplade dækket med voks eller bagepapir. Det her vilje giv din skulptur en ren, plan overflade, hvorpå den kan tør.

Er det på denne måde godt at tørre dit hår med en hårtørrer?

Ved hjælp af en hårtørrer for meget kan forårsage skade dit hår ved tørring det ud og bryde det. For at begrænse, hvor meget du bruger en føntørrer , lad dit hår luft tør delvist før du bruger hårtørreren . Dette kan endda give dit hår mere krop. Dagens kommercielt tilgængelige hårtørrere er relativt sikre at bruge på ens hår.

Bryder lufttørret ler let?

En ulempe at bygge med lufttørre ler er hvor skrøbeligt det kan være. Tynde tilføjelser som ben, fingre og ører vil let gå i stykker af. For at undgå revner skal du forhindre eleverne i at tilføje en masse vand til ler når de laver slip. Dette kan gøres på samme måde som med almindelig ler.

Anbefalede: