Skal journalister identificere sig?
Skal journalister identificere sig?

Video: Skal journalister identificere sig?

Video: Skal journalister identificere sig?
Video: DR-journalist brækker sig i snus-quiz 2024, Kan
Anonim

Det er de fleste nyhedsorganisationer enige om journalister generelt burde identificere sig selv og deres nyhedsorganisation i løbet af rutinemæssig nyhedsindsamling. Det er ikke hensigtsmæssigt at vildlede eller bedrage nogen, du interviewer, eller at bruge underfund for at få nyhederne. Men det er ikke rigtigt for enhver nyhedsorganisation.

Tilsvarende, hvordan præsenterer journalister sig selv?

Journalister er uddannet til identificere dem selv når de henvender sig til kilder til interviews. For eksempel, journalister gå ikke ind til offentlige møder, tryk hånd med alle i lokalet og præsentere sig selv før mødets afholdelse rapporteres, herunder citater.

Derudover, hvem kvalificerer sig som journalist? Journalister , også omtalt som reportere og korrespondenter, har bachelorgrader i enten kommunikation eller journalistik . Alle journalistik majors tager kurser i redigering, journalistisk etik, rapportering, featureskrivning, fotojournalistik og kommunikation.

Spørgsmålet er også, skal en journalist afsløre sin kilde?

Usourceret materiale kan blive udfordret og fjernet. Journalister stole på kilde beskyttelse at samle og løfte sløret oplysninger i offentlighedens interesse fra fortrolige kilder . Sådan kilder kan kræve anonymitet for at beskytte dem mod fysiske, økonomiske eller professionelle repressalier som reaktion på deres åbenbaringer.

Hvad er de 4 typer journalistik?

Hver journalistisk form- og stilanvendelser forskellige teknikker og skriver for forskellige formål og målgrupper. Der er fem rektorer typer af journalistik : undersøgende, nyheder, anmeldelser, klummer og featureskrivning. Hvilken form for journalistik er du interesseret i?

Anbefalede: