Hvad er et styrkort?
Hvad er et styrkort?

Video: Hvad er et styrkort?

Video: Hvad er et styrkort?
Video: What is a Balanced Scorecard: A Simple Explanation For Anyone 2024, Kan
Anonim

Ror bruger et pakkeformat kaldet diagrammer . EN diagram er en samling af filer, der beskriver et relateret sæt Kubernetes-ressourcer. En enkelt diagram kan bruges til at implementere noget simpelt, såsom en memcached pod eller noget komplekst, såsom en fuld webappstak med HTTP-servere, databaser, caches og så videre.

Også spurgt, hvad er ror for Kubernetes?

Ror er den første programpakkeadministrator, der kører ovenpå Kubernetes . Det gør det muligt at beskrive applikationsstrukturen gennem praktisk ror -diagrammer og administrere det med enkle kommandoer. Fordi det er et stort skift i den måde, server-side-applikationerne defineres, lagres og administreres på.

For det andet, hvordan implementerer du et styrdiagram? For at oprette din egen applikation i Go og implementere den på Kubernetes ved hjælp af Helm, vil du typisk følge disse trin:

  1. Trin 1: Få applikationens kildekode.
  2. Trin 2: Byg Docker-billedet.
  3. Trin 3: Udgiv Docker-billedet.
  4. Trin 4: Opret styrdiagrammet.
  5. Trin 5: Implementer eksempelapplikationen i Kubernetes.

Bare så, hvad er Helm install?

Ror er et Kubernetes-baseret pakkeinstallationsprogram. Det administrerer Kubernetes "diagrammer", som er "prækonfigurerede pakker af Kubernetes-ressourcer." Ror giver dig mulighed for nemt installere pakker, foretage revisioner og endda rulle komplekse ændringer tilbage.

Skal jeg bruge ror Kubernetes?

Hvis du er en udvikler, og du vil pakke din Ansøgning som en Kubernetes applikation , Ror er vejen at gå. Hvis du er en DevOps-person, der forsøger at implementere enten interne eller tredjepartsleverandørapplikationer, vil du skal bruge Helm som din pakkemekanisme.

Anbefalede: