Hvad er forskellen mellem offentligt og privat rum?
Hvad er forskellen mellem offentligt og privat rum?

Video: Hvad er forskellen mellem offentligt og privat rum?

Video: Hvad er forskellen mellem offentligt og privat rum?
Video: The Third Industrial Revolution: A Radical New Sharing Economy 2024, April
Anonim

Forskellen mellem offentligt og privat rum . EN offentlige rum er en social plads som generelt er åben og tilgængelig for folk. veje, offentlig pladser, parker og strande overvejes typisk offentlige rum . Privat rum er regionen omkring en person, som de betragter som deres psykologisk.

Også spurgt, hvad betragtes som offentligt rum?

EN offentlige rum er et sted, der er generelt åbent og tilgængeligt for mennesker. Veje (inklusive fortovet), offentlig pladser, parker og strande er typisk betragtes som det offentlige rum . Et af de tidligste eksempler på offentlige rum er almene. For eksempel kræves der ingen gebyrer eller betalte billetter for adgang.

Ligeledes, hvorfor har vi brug for det offentlige rum? Offentlige rum er et vigtigt aktiv for vores byer. De giver folk mange muligheder for at komme sammen og engagere sig i samfundet. Hvis offentlige rum er succesrige, de omfatter mangfoldigheden af grupper, der er til stede i vores byer og skaber et socialt plads for alle i samfundet at deltage i.

Bare så, hvad menes der med privat rum?

Privat rum betyder et sted, hvor en person har en rimelig forventning om. Privat rum betyder et sted, hvor en person har en rimelig forventning om privatlivets fred, herunder en persons hjem.

Er en privat virksomhed et offentligt sted?

Parker, offentlige bygninger og bytorve er generelt finansieret med offentlig penge til offentlig brug. Privatejede restauranter og barer er dog også overvejet offentlige steder i de fleste juridiske definitioner, fordi offentlig inviteres ind i etablissementet.

Anbefalede: