Hvem købte Ditech 2019?
Hvem købte Ditech 2019?

Video: Hvem købte Ditech 2019?

Video: Hvem købte Ditech 2019?
Video: Aprilia sr 50 Ditech sport loose presentation II luźna prezentacja 2024, April
Anonim

Blot en dag efter at have solgt Reverse Mortgage Solutions til Mortgage Assets Management, solgte ikke-banken, tidligere kendt som Walter Investment Management, sin terminsforretning på realkreditlån. Ditech Finansiel til ny boliginvestering for $1,2 mia.

Efterfølgende kan man også spørge, hvem er Ditech ejet af?

Ditech

Handelsnavn DHCP
Nøglepersoner Tom Marano (præsident) Ritesh Chaturbedi (Chief Operating Officer)
Produkter Fastforrentede realkreditlån, rentetilpasningslån, FHA-lån, HARP-lån, VA-lån
Antal medarbejdere 4, 900
Forælder Ditech Holding Corporation

Gik Ditech også konkurs? Ditech Holding Corp., som indgav konkursbegæring i februar, sagde tirsdag, at det nåede to separate aftaler med købere om deres forward- og reverse-pantservice og -oprettelse virksomheder . Den blev spundet af fra Walter Investment i 2009 som Walter Investment Management Corp.

Med dette i betragtning, købte Newrez Ditech?

(NYSE: NRZ, "New Residential", "Selskabet"), en førende udbyder af kapital og tjenester til realkredit- og finanssektoren, meddelte i dag, at de har afsluttet opkøbet af udvalgte aktiver fra Ditech Holding Corporation og Ditech Financial LLC (samlet " Ditech ”).

Har Ditech solgt mit realkreditlån?

Ditech har underskrevet aftaler til sælge dens pant servicerettigheder til New Residential Investment Corp. Ditech indgivet konkursbegæring i februar med en plan om at skære over 800 millioner dollars i gæld og fortsætte driften, da den søgte muligheder, der omfattede et salg af virksomheden.

Anbefalede: