Hvad betyder in rem i loven?
Hvad betyder in rem i loven?

Video: Hvad betyder in rem i loven?

Video: Hvad betyder in rem i loven?
Video: Sølv vil dræbe dig. Disse stjernetegn bør ikke bære sølvsmykker. 2024, Marts
Anonim

I Rem . [Latin, i selve tingen.] En retssag mod en ejendom, ikke mod en person (personligt). En handling i rem er en procedure, der ikke tager hensyn til ejeren af ejendommen, men bestemmer rettigheder i ejendommen, der er afgørende mod hele verden.

Ved også, hvad der er tinglige rettigheder?

Et latinsk udtryk, der betyder "mod en ting". En ind rem sagen dømmer den rettigheder til et bestemt stykke ejendom for hvert potentiale rettigheder holder, endda potentiale rettigheder indehavere, der ikke er nævnt i retssagen. En dom i en in rem sagen er begrænset til den ejendom, der understøtter rettens kompetence.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad betyder Inrem? Fra latin, "mod en ting." Vedrørende status for et bestemt stykke ejendom. For eksempel, in-rem jurisdiktion refererer til en domstols beføjelse over en ejendom af fast eller personlig ejendom. Den "ting", som retten har magt over, kan være et stykke jord eller endda et ægteskab.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er rem og personam?

I Personam Definition: Latin: om en person; en rettighed, handling, dom eller berettigelse, der er knyttet til en bestemt person(er). I rem rettigheder er ejendomsrettigheder, der kan håndhæves over for hele verden (såsom ejendomsrettigheder), mens en in personam dommen binder kun sagsøgerne.

Hvad betyder personam?

I personam er en latinsk sætning betyder "mod en bestemt person". I personam betyder det er en dom kan kan håndhæves over for personen, uanset hvor han/hun er.

Anbefalede: