Hvilke elementer reagerer krypton med?
Hvilke elementer reagerer krypton med?

Video: Hvilke elementer reagerer krypton med?

Video: Hvilke elementer reagerer krypton med?
Video: USMLE Step 1 - Биохимия: Витамин В12 | Тест Шиллинга 2024, Kan
Anonim

Krypton er en farveløs, lugtfri, inert gas. Selvom det er ekstremt ureaktivt, kan krypton reagere med den meget reaktive gas fluor . Nogle få forbindelser af krypton er blevet fremstillet, herunder krypton (II) fluorid og krypton clathrates.

Bare så, hvilke elementer binder Krypton sig til?

Forbindelsen Kr(OTeF5)2 er det eneste rapporterede eksempel på en forbindelse, hvor krypton er bundet til ilt . Ingen forbindelser, hvor krypton er bundet til andre grundstoffer end fluor , ilt , og nitrogen er blevet isoleret.

Man kan også spørge, hvilken type element er Krypton? ædelgas

Ligeledes spørger folk, hvordan reagerer krypton med fluor?

Reaktion af krypton med halogener Krypton vilje reagere med fluor , F.2, når afkølet til -196 °C (flydende nitrogen) og zappet med en elektrisk udladning eller røntgenstråler, danner krypton (II) fluorid, KrF2. Denne forbindelse nedbrydes ved opvarmning til stuetemperatur. De andre halogener gør ikke reagere med krypton.

Hvad er lystransmissionen af Krypton?

Krypton bruges kommercielt som påfyldningsgas til energibesparende fluorescerende lys . Det bruges også i nogle blitzlamper, der bruges til højhastighedsfotografering. I modsætning til de lettere gasser i sin gruppe er den reaktiv nok til at danne nogle kemiske forbindelser. For eksempel, krypton vil reagere med fluor til dannelse krypton fluorid.

Anbefalede: