Kan en person med fuldmagt ændre et testamente?
Kan en person med fuldmagt ændre et testamente?

Video: Kan en person med fuldmagt ændre et testamente?

Video: Kan en person med fuldmagt ændre et testamente?
Video: Ugifte samlevende arv og testamente - eJura.dk 2024, Kan
Anonim

EN Fuldmagt giver en agent, nogle gange kaldet en " advokat -faktisk, "bemyndigelsen til at handle på vegne af tilskudsgiveren eller "formidleren." Men en Fuldmagt kan ikke give en agent bemyndigelse til ændre et testamente . Faktisk den eneste person med bemyndigelse til ændre et testamente er person hvem har lavet den.

Kan testamenter under hensyntagen til dette ændres ved fuldmagt?

Da testator af en vilje skal have den mentale evne til at forstå ændringer til hans vilje , personen med Fuldmagt kan ikke bruge det strøm til lave om det vilje , siden Fuldmagt har kun strøm hvis arveladeren er uarbejdsdygtig.

Ved også, trumfer en fuldmagt et testamente? Derfor en agents magt gør ikke træde i stedet for en bobestyrers, hvis en fuldmagtsgiver lavede en vilje . Hvis agenten nævnt i en Fuldmagt er samme person, der er navngivet som bobestyrer i fuldmagtsgivers vilje , en skifteret vilje sandsynligvis godkende bobestyrerens beskikkelse, medmindre fuldmagtsgivers pårørende gør indsigelse.

Kan et familiemedlem heraf tilsidesætte en fuldmagt?

Skoleinspektøren kan tilsidesætte begge typer POA når de vil. Andre pårørende kan dog være bekymrede for, at agenten (i de fleste tilfælde en tæt familiemedlem som en forælder, et barn, en søskende eller en ægtefælle) misbruger deres rettigheder og pligter ved at forsømme eller udnytte deres elskede.

Er en fuldmagt god efter nogens død?

Beføjelser af advokat ikke overleve død . Efter døden , bobestyreren varetager alle økonomiske og juridiske forhold, efter testamentets bestemmelser. En person kan udpege Fuldmagt til hans advokat , familiemedlem eller ven og også navngive det samme person som bobestyrer.

Anbefalede: