Kan du bruge en stålbørste på mursten?
Kan du bruge en stålbørste på mursten?

Video: Kan du bruge en stålbørste på mursten?

Video: Kan du bruge en stålbørste på mursten?
Video: Fuger mellem mursten 2024, Kan
Anonim

Væggen var dækket af puds og en masse støv og salt (på grund af udblomstring). Vores favorit børste til alle formål (rengøring mursten OG mørtel, fjernelse af små stykker puds osv.) var 3"x19" rækken Stålbørste . Vi brugt 4-5 timer tør børstning vores mursten væg.

I betragtning af dette, kan du stålbørste mursten?

Men sørg for at a Stålbørste eller en højtryksrenser ikke bruges, da disse kan beskadige overfladen af mursten . I mange tilfælde forurening og luftbåren snavs vilje ikke komme af med blot vandrensning eller børstning ned, som det vilje har bundet til overfladen af mursten der er tale om.

Ved også, kan du slibe mursten ned? Mursten er hårdere end beton, og du kan have lidt problemer med at få en glat overflade på mursten - den kan lide at chippe hvornår du maler det. Men du kunne prøv at bruge en kop slibning hjul (ca. $50 i kassebutikker) og en vinkelsliber.

Så hvordan rengør du en murstenstrådbørste?

Bland en kop blegemiddel i en gallon vand og påfør på væggen med en svamp. Brug en naturlig eller nylon-børsteskrub børste at fjerne væksten. Brug ikke en Stålbørste fordi det efterlader metalstykker, der vil ruste og plette mursten.

Kan man bruge en stålbørste på beton?

Gør ikke brug en stålbørste at skrubbe beton . Det kan ridse den beton finish, hvilket resulterer i et permanent ar.

Anbefalede: