Hvor lang varer NYC fødevarebeskyttelseseksamen?
Hvor lang varer NYC fødevarebeskyttelseseksamen?

Video: Hvor lang varer NYC fødevarebeskyttelseseksamen?

Video: Hvor lang varer NYC fødevarebeskyttelseseksamen?
Video: Body Painting Day - Human Connection Arts Andy Golub - NYC 2024, Kan
Anonim

en (1) time

Desuden, hvor længe er fødevarebeskyttelseskurset?

Det Fødevarebeskyttelseskursus er tilgængelig personligt på engelsk, spansk, kinesisk og koreansk. Det her Rute er også tilgængelig gratis online. Hyppighed og varighed: Den Rute er 15 timer lang og gives over fem dage og hver daglig session er på 3 timer lang . Det starter normalt mandag og slutter fredag.

Ved også, hvor mange gange kan du tage testen for fødevarehåndtering? Certificeringsproces Hvad kan jeg gør hvis jeg gør ikke bestå ServSafe Mad Protection Manager-certificeringseksamen og skal du teste igen? Du kan gentest kun hvis du ikke bestod eksamen, eller hvis din nuværende certificering er ved at udløbe. Du kan tage undersøgelsen to gange inden for 30 dage.

Folk spørger også, hvordan får jeg et fødevarebeskyttelsescertifikat i NYC?

Hvis du er supervisor i en restaurant eller ikke-detailhandel mad servicevirksomhed, skal du modtage en By certificering i fødevarebeskyttelse praksis. At modtage en certificering , skal du først fuldføre den gratis Online Fødevarebeskyttelse Kursus, eller betal for at deltage i kurset personligt.

Hvor meget koster en fødevarehandlerlicens i NYC?

Koste af en Food Handler's License Et klasseværelseskursus omkostninger $114, som inkluderer koste af eksamen. Onlinekurser er gratis for alle tilmeldte, men der er en $24 betaling at tage certificering eksamen personligt.

Anbefalede: