Hvilken slags organisation er EU?
Hvilken slags organisation er EU?

Video: Hvilken slags organisation er EU?

Video: Hvilken slags organisation er EU?
Video: СКУМБРИЯ вкуснее КРАСНОЙ РЫБЫ. РЕЦЕПТ за КОПЕЙКИ. Мурманское САЛО. 2024, Kan
Anonim

europæiske Union

europæiske Union [at vise]
Demonym (er) europæisk
Type Politisk og økonomisk Union
Medlemslande 27 stater[vis]
Regering Overnationalt og mellemstatsligt

Simpelthen ja, hvilken type organisation er EU?

International organisation

Tilsvarende, hvad er Den Europæiske Union, og hvad er dens formål? Ifølge Den Europæiske Unions officielle hjemmeside, den fagforeningens formål er at fremme fred, etablere et samlet økonomisk og monetært system, fremme inklusion og bekæmpe diskrimination, nedbryde handels- og grænsebarrierer, tilskynde til teknologisk og videnskabelig udvikling, kæmpe for miljøbeskyttelse, Spørgsmålet er efterfølgende, er EU en overnational organisation?

Det europæiske Union og verdenshandelen Organisation er begge overnationalt enheder. I EU , stemmer hvert medlem om politikker, der vil påvirke hvert medlemsland. Fordelene ved denne konstruktion er synergierne fra sociale og økonomiske politikker og en stærkere tilstedeværelse på den internationale scene.

Hvordan styres Den Europæiske Union?

Det EU er styret efter princippet om repræsentativt demokrati, med borgere direkte repræsenteret kl Union niveau i europæisk Parlamentet og medlemsstaterne repræsenteret i europæisk Rådet og Rådet for EU . Borgerne kan også indgive klager og henvendelser vedrørende anvendelse af EU lov.

Anbefalede: