Indholdsfortegnelse:

Hvad er 4dx-principperne?
Hvad er 4dx-principperne?

Video: Hvad er 4dx-principperne?

Video: Hvad er 4dx-principperne?
Video: THE 4 DISCIPLINES OF EXECUTION by C. McChesney, S. Covey, and J. Huling 2024, Kan
Anonim

De 4 udførelsesdiscipliner – Hemmeligheden bag at få tingene gjort, til tiden og med fortræffelighed. Det 4DX ” konceptet er baseret på principper fokus, løftestang, engagement og ansvarlighed.

Heraf, hvad er de 4 discipliner i 4dx?

Her er en kort oversigt:

  • Disciplin 1 - Disciplinen af fokus. Ekstraordinære resultater kan kun opnås, når du er klar over, hvad der betyder mest.
  • Disciplin 2 - Disciplinen af gearing.
  • Disciplin 3 - Disciplinen af engagement.
  • Disciplin 4 - Disciplinen ansvarlighed.

Udover ovenstående, kan nogen bruge 4dx-metoden? Ligesom OKR, 4DX anfører, at jo flere mål en person eller team skal opnå, jo mindre fokus har de. Mange organisationer har simpelthen for mange konkurrerende prioriteter eller initiativer til at være virkelig effektive og 4DX tvinger hold til at fokusere på en eller to WIG'er (Wildly Important Goals).

Hvad er 4dx-metoden også?

The 4 Disciplines of Execution® ( 4DX ®) er en metode der hjælper organisationer med at lukke eksekveringsgabet. Den er baseret på tidløse, universelle principper for menneskelig effektivitet og på dyb indsigt i, hvorfor organisationer ikke når deres mål.

Hvad er 4dx Franklin Covey?

De 4 udførelsesdiscipliner ( 4DX ) er en enkel, gentagelig og gennemprøvet formel til at udføre dine vigtigste strategiske prioriteter midt i hvirvelvinden.

Anbefalede: