Hvad bruges folketingshuset til?
Hvad bruges folketingshuset til?

Video: Hvad bruges folketingshuset til?

Video: Hvad bruges folketingshuset til?
Video: Danish Parliament - Folketinget - Christianborg Palace - Copenhagen, DK - July 11, 2013 2024, Kan
Anonim

Det Folketingshuset er et sted for møder, konferencer (offentlige og private), festligheder og andre forskellige formål. Det Folketingshuset er en af de få parlamentshuse i den verden, hvor private arrangementer er tilladt. Det Folketingshuset har 14 stævnepladser, der kan være Brugt til særlige begivenheder.

Hvad er desuden formålet med et parlament?

I moderne politik og historie, a parlament er et lovgivende regeringsorgan. Generelt en moderne parlament har tre funktioner: at repræsentere vælgerne, lave love og føre tilsyn med regeringen via høringer og forespørgsler.

For det andet, hvad er folketingshuset lavet af? Søjlerne og væggene af Folketingshuset (de centrale bygninger i parlamentarisk komplekse) er lavet af grå Tākaka marmor fra Kairuru stenbrud. Trappen og kælderen er lavet af grå, spættet Coromandel granit.

Spørgsmålet er også, hvornår blev Parlamentshuset bygget?

1921

Hvor mange værelser er der i parlamentsbygningen?

Udtænkt i kejserlig stil, den Folketingshuset består af en åben veranda med 144 søjler. Den kuplede cirkulære midterhal med egetræspanelvægge og de tre halvcirkulære bygninger bruges til Rajya Shabha- og Lok Shabha-møderne.

Anbefalede: