Hvornår blev Berkshire Hathaway aktieopdelt?
Hvornår blev Berkshire Hathaway aktieopdelt?

Video: Hvornår blev Berkshire Hathaway aktieopdelt?

Video: Hvornår blev Berkshire Hathaway aktieopdelt?
Video: Уоррен Баффет и его Berkshire Hathaway - кандидаты в клуб триллионеров / Где Деньги Вася 2024, Kan
Anonim

Berkshire Hathaway Inc New (BRK. B) har 1 opdeling i vores Berkshire Hathaway Inc New aktieopdelingshistorikdatabase. Splittelsen for BRK. B fandt sted d 21. januar 2010 . Dette var en split på 50 for 1, hvilket betyder for hver aktie i BRK.

På samme måde spørger folk, vil Berkshire Hathaway nogensinde blive splittet?

Warren Buffett har aldrig lavet en aktie dele af Berkshire Hathaway A-aktier (BRK-A), og han har flatlysteret, at A-aktier vilje aldrig gennemgå en dele . Det gjorde Berkshire Hathaway -en dele af klasse B-aktierne i 2010, og ikke til den traditionelle kurs to til én eller tre til én, men med en kurs på 50 til én.

For det andet, hvorfor udbetaler Berkshire Hathaway ikke udbytte? Berkshire Hathaway (BRK-A, BRK-B) ikke betale -en udbytte fordi dets bestyrelsesformand og administrerende direktør, WarrenBuffett, mener, det er mere fordelagtigt at allokere virksomhedens indtjening på andre måder.

Ved også, hvor mange gange Berkshire Hathaway er gået fra hinanden?

Berkshire Hathaway - 23 års lager Dele Historie | BRK. B. Berkshire Hathaway er et holdingselskab for et væld af virksomheder, drevet af dets berømte bestyrelsesformand og administrerende direktør, Mr. Warren Buffett. Berkshire Hathaway har hovedkvarter i Omaha, Nebraska og begyndte som en gruppe af tekstilfræseanlæg.

Hvorfor er Berkshire Hathaway-aktier så dyre?

For det meste dyrt børsnoteret lager af alle tider er Warren Buffetts Berkshire Hathaway (BRK. A), som handles til $305.085 pr. aktie fra februar 2019). Derfor er visse aktier prissat så høj skyldes normalt, at virksomheden aldrig har gennemført en lager dele.

Anbefalede: