Hvad opgav de indfødte amerikanere under Greenville-traktaten?
Hvad opgav de indfødte amerikanere under Greenville-traktaten?

Video: Hvad opgav de indfødte amerikanere under Greenville-traktaten?

Video: Hvad opgav de indfødte amerikanere under Greenville-traktaten?
Video: Battle of Fallen Timbers & Treaty of Greenville APUSH Review 2024, Kan
Anonim

Greenville-traktaten , også kaldet Traktat af Fort Greenville , (3. august 1795), forlig, der afsluttede fjendtligheder mellem USA og en indisk konføderation ledet ved Miami høvding Little Turtle ved som den Indianere afstået det meste af den fremtidige stat Ohio og betydelige dele af hvad ville blive den

Når man tager dette i betragtning, hvordan påvirkede Greenville-traktaten indianere?

Det traktat været med til at vise vejen for amerikansk ekspansion mod vest, men i processen Indfødte amerikanere mistede meget af deres jord. Skønt 1795 Greenville-traktaten blev beregnet til at afslutte fjendtligheder og at etablere officielle grænser mellem amerikansk og Indianer lander, det gjorde ikke rigtig opnå varig fred.

Og hvem underskrev Greenville-traktaten? Greenville-traktaten. Greenville-traktaten blev underskrevet den 3. august 1795 mellem USA, repræsenteret af gen. Anthony Wayne , og høvdinge for de indiske stammer beliggende i det nordvestlige territorium, inklusive Wyandots, Delawares , Shawnees, Ottawas, Miamis og andre.

Desuden, hvad sagde Greenville-traktaten?

Det Greenville-traktaten , formelt benævnt Traktat med Wyandots osv., var en 1795 traktat mellem USA og indianere i det nordvestlige territorium inklusive Wyandot og Delaware, som omdefinerede grænsen mellem indiske lande og Whitemans lande i det nordvestlige territorium.

Hvilken præcedens skabte Greenville-traktaten?

Det Greenville-traktaten oprettet at USA's regering ville udvide territoriet gennem køb fra udenlandske regeringer.

Anbefalede: