Hvad inducerer ethylendannelse i planter?
Hvad inducerer ethylendannelse i planter?

Video: Hvad inducerer ethylendannelse i planter?

Video: Hvad inducerer ethylendannelse i planter?
Video: Ethylene: Function and Synthesis in Plants 2024, September
Anonim

Miljømæssige og biologiske udløsere af ethylen

Miljømæssige signaler såsom oversvømmelser, tørke, nedkøling, sår og patogenangreb kan inducerer ethylendannelse i planter . Ved oversvømmelse lider rødder af iltmangel eller anoxi, hvilket fører til syntesen af 1-aminocyclopropan-1-carboxylsyre (ACC).

Hvordan produceres ethylen i overensstemmelse hermed i planter?

Ethylen er produceret i alt højere planter og er produceret fra methionin i stort set alle væv. ATP og vand tilsættes methionin, hvilket resulterer i tab af de tre fosfater og S-adenosylmethionin. 1-amino-cyclopropan-1-carboxylsyresyntase (ACC-syntase) letter produktion af ACC fra SAM.

På samme måde, hvordan påvirker ethylen plantevæksten? Ethylen påvirker både vækst og udvikling af planter [4]. Med hensyn til udvikling, ethylen betragtes oftest som et "aldrende" hormon, da det accelererer og nogle gange er påkrævet til processer som modning, ældning og abscission.

Og hvad stimulerer frigivelsen af ethylen?

Ethylen og Auxin Virkningen af ethylen på bladvækst kan være auxin-afhængig eller auxin-uafhængig. Hormonel koordination er et vigtigt aspekt, som regulerer bladvækstprocesser. Auxin inducerer ethylen produktion, og mange effekter af eksogene auxiner er faktisk, ethylen svar (Abeles et al., 1992).

På hvilken måde er ethylen et unikt plantehormon?

Resumé. Ethylen er den først identificerede plantehormon kendt for at regulere adskillige processer i plante vækst, udvikling og reaktion på biotiske og abiotiske belastninger. Ethylen er bedst kendt for sin effekt på frugtmodning og organabscission og har dermed stor kommerciel betydning i landbruget.

Anbefalede: