Kan du udvide et eksisterende septiksystem?
Kan du udvide et eksisterende septiksystem?

Video: Kan du udvide et eksisterende septiksystem?

Video: Kan du udvide et eksisterende septiksystem?
Video: Airdrop криптовалют без потери своих денег и рисков 2024, Kan
Anonim

Du kan ikke udvide betonen tank , du bare udskift det. Du kan udvide dit udvaskningsfelt hvis du behøver.

Ligeledes spørger folk, hvor meget koster det at udvide et septiksystem?

I en typisk septiktank installation, arbejdskraft er dyrere end prisen på tank sig selv. Hvorimod tank til et 3-4 værelses hjem maj koste i intervallet $ 600 til $ 1, 100, arbejdskraften til at installere kan variere fra $ 1, 500 til $ 4, 000.

Og hvor tæt kan du bygge en tilføjelse til en septiktank? - Et fuldt fundament skal være 10 fod fra septiktank og 20 fod fra udvaskningsområdet. - Et pladefundament som en garage skal være 10 fod fra septiktank og 10 fod fra udvaskningsområdet.

Også spurgt, kan du forstørre et septiksystem?

En panelblok systemet kan udvide en standards muligheder septisk system at støtte i det mindste en ekstra soveværelse. Men det kan også tilføje 25% til 75% til omkostningerne ved at installere en septisk system , afhængigt af hvor tæt originalen er septisk system layout kom til at understøtte det fjerde soveværelse.

Kan jeg forbinde til mit eksisterende septiksystem?

Hvis din eksisterende septiktank fungerer godt og er et godt stykke under sin maksimale kapacitet til brug, er det muligt at tilføje yderligere inputlinjer til systemet . For at opnå dette dig vilje behøver binde i det ny tilføjelse til det eksisterende system uden at forstyrre eller ændre det eksisterende system på nogen måde.

Anbefalede: