Hvad er ethylen i biologi?
Hvad er ethylen i biologi?

Video: Hvad er ethylen i biologi?

Video: Hvad er ethylen i biologi?
Video: ETHYLENE 2024, Kan
Anonim

Ethylen . (Videnskab: kemisk fabrik biologi ) plantevækststof (fytohormon, plantehormon), involveret i at fremme vækst, epinasti, frugtmodning, ældning og brydning af dvale. Dets virkning er tæt forbundet med auxins virkning.

I forhold til dette, hvad er ethylen og dets funktion?

Ethylen fungerer som et hormon i planter. Det virker på sporniveauer hele vejen igennem det livet af det plante ved at stimulere eller regulere det modning af frugt, det åbning af blomster, og det abscission (eller udskillelse) af blade.

Derudover, hvordan produceres ethylen i planter? Ethylen er produceret i alt højere planter og er produceret fra methionin i stort set alle væv. ATP og vand tilsættes methionin, hvilket resulterer i tab af de tre fosfater og S-adenosylmethionin. 1-amino-cyclopropan-1-carboxylsyresyntase (ACC-syntase) letter produktion af ACC fra SAM.

Hvad er ethylenbotanik i denne forbindelse?

Ethylen . Ethylen er en gruppe af plantevækstregulatorer, som er meget brugt til modning af frugter og til produktion af flere blomster og frugter. Yderligere, ethylen bruges også i landbrugspraksis til at modne frugter, spiring af frø osv.

Hvad er ethylen lavet af?

Ethylen er produceret kommercielt ved dampkrakning af en lang række kulbrinteråstoffer. I Europa og Asien, ethylen opnås hovedsageligt fra krakning af naphtha, gasolie og kondensater med samproduktion af propylen, C4-olefiner og aromater (pyrolysebenzin).

Anbefalede: