Hvorfor fejler solcelle-invertere?
Hvorfor fejler solcelle-invertere?

Video: Hvorfor fejler solcelle-invertere?

Video: Hvorfor fejler solcelle-invertere?
Video: Инвертор для солнечной электростанции. Что внутри? 2024, April
Anonim

Den første grund til inverter fejl er elektromekanisk slid på kondensatorer. Invertere stole på kondensatorer for at give en jævn udgangseffekt ved varierende strømniveauer; elektrolytiske kondensatorer har dog en begrænset levetid og ældes hurtigere end tørre komponenter. Dette kan i sig selv være en årsag til inverter fejl.

Efterfølgende kan man også spørge, hvor længe holder solcelle-invertere?

Typisk net tilsluttet invertere har en levetid på mellem 10 og 20 år. Du bør forventer, at de fleste enheder af god kvalitet sidst 10 år minimum. Solar invertere har garantier fra 5 til 12 år med et stigende antal producenter, der tilbyder betaling for servicegarantiforlængelse.

På samme måde, hvordan nulstiller du en solcelle-inverter? Vi anbefaler altid en genstartsprocedure, hvis en inverter viser tegn på, at den ikke fungerer korrekt.

  1. Sluk for AC "Solar Supply Main Switch" placeret i omstillingsbordet.
  2. Sluk for DC "PV Array Isolator" placeret ved siden af inverteren.
  3. Du skal vente 5 minutter og derefter tænde systemet igen.

Kan solcelle-invertere derfor repareres?

EN solar inverter er et sofistikeret stykke elektronisk udstyr er det ikke noget der kan være repareret meget nemt. Heldigvis antallet af "defekte" invertere har faktisk slet ikke en fejl og kan nulstilles eller genstartes. Hvis vi kan spare dig penge ved reparation det inverter vi vilje.

Hvordan ved jeg, om min solcelle-inverter virker?

  1. Tjek vejret. Mens solpaneler fungerer på overskyede og regnfulde dage, vil deres output ikke matche det på klare, solrige dage.
  2. Undersøg din inverter. Inverteren er 'hjernen' i dit hjemmesolsystem, og som alle andre hjerner fungerer nogle bedre end andre.
  3. Læs din solmåler.
  4. Undersøg din regning.
  5. Tjek med dit solcellefirma.

Anbefalede: