Hvad er betydningen af senatorisk race?
Hvad er betydningen af senatorisk race?

Video: Hvad er betydningen af senatorisk race?

Video: Hvad er betydningen af senatorisk race?
Video: Mga nagbabalik senado at re-electionist, nangunguna senatorial race ayon sa Publicus Asia survey 2024, Kan
Anonim

Navneord. 1. senatløb - en race til valg til senat . senat kampagne. kampagne, politisk kampagne, køre - en race mellem kandidater til valgbare embeder; "Jeg klarede hans kampagne som guvernør"; "han samler penge ind til en Senatet løb"

Spørgsmålet er også, hvad er meningen med senatorisk høflighed?

Senatorisk høflighed er en langvarig uskreven, uofficiel og ikke-bindende politisk skik (eller forfatningskonvention) i USA, der beskriver amerikanske senatorers tendens til at støtte en senatskollega i at modsætte sig udnævnelsen til føderalt embede af en præsidentkandidat fra den pågældende senator.

Man kan også spørge, hvad mener du med senator? EN senator er en person, der arbejder i regeringen. I USA, senatorer er valgt af vælgerne til at repræsentere dem i en stat eller føderal senat . Hver stat i USA vælger to senatorer som tjener seks år i Washington, DC, hvor de vedtager love og stemmer om politikker.

Når man tager dette i betragtning, hvad er en nem definition i Senatet?

Definition af senat . 1: en forsamling eller et råd, der sædvanligvis har høje rådgivende og lovgivende funktioner: som f.eks. a: det øverste råd for den antikke romerske republik og imperium. b: andet kammer i tokammerets lovgiver i en større politisk enhed (såsom en nation, stat eller provins)

Er senatoriet med stort?

Mens ordet senat er med store bogstaver , selve rollen er små bogstaver, når der henvises til en generel senator eller senatorer. Men hvis du refererer til en bestemt senator ved navn, så er du nødt til det kapitalisere det.

Anbefalede: