Hvilken kvalitet bolt er en skærebolt?
Hvilken kvalitet bolt er en skærebolt?

Video: Hvilken kvalitet bolt er en skærebolt?

Video: Hvilken kvalitet bolt er en skærebolt?
Video: How To Cut Through Metal and Remove A Bolt Head 2024, Kan
Anonim

Normalt skærebolte er karakter 2 og der er ingen blød karakter #5 som det enten er en karakter #5 eller ej. karakter 2 er de bløde, karakter 5 er gennemsnittet, karakter 8 er de ekstra hårde. Jeg tog råd fra en hardware sælger og brugte en blød grad bolt som de gav mig

Hvad bruges skærebolte til på denne måde?

Forskydningsbolte . Forskydningsbolte er en form for tyverisikring Bolt , brugt i mange industrier, hvor der kræves robuste permanente sikkerhedsbeslag. Et bredt udvalg er tilgængeligt fra lager med specialer lavet på bestilling. Forskydningsbolte (eller snap-off bolte ) er en premium 1-vejs permanent sikkerhedsløsning, ideel, hvor vedligeholdelse ikke er påkrævet

Ved også, hvad er de forskellige kvaliteter af bolte? Den mest almindelige karaktergivning system brugt til bolte i USA er SAE-systemet, men du kan finde metrisk karaktergivning også systemer. Der er flere kvaliteter af bolte men de tre almindelige karakterer for SAE er 2, 5 og 8. Den almindelige klasse ( karakterer ) for metrisk er 5,8, 8,8, 10,9 og 12,9. Hver karakter har en bestemt Bolt styrke.

Desuden, hvad er forskellen mellem Grade 5 og Grade 8 bolte?

Grade 8 bolte er blevet hærdet mere end klasse 5 bolte . De er således stærkere og bruges i krævende applikationer som f.eks. bilophæng. Grade 8 bolte har 6 jævnt fordelte radiale linjer på hovedet. karakter G svarer nogenlunde til 8. klasse.

Hvor stram skal en skærebolt være?

Produktsupport - Hvor stramt gør Bolt skal holde bladet på min traktor? Klinge bolte skal altid tilspændes til det korrekte område. Til 7/16 GR 8 bolte (5/8 skruenøgle) brugt på nogle plæneklippere, drejningsmoment til 45-55 ft lbs.

Anbefalede: